Publicat: Miercuri 28-Oct-2015 13:41:12 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 569 ori
Pe langa tableta Nokia N1 lansata anul trecut, finlandezii și-au mai adaugat un produs in portofoliu in aceasta vara, mai precis camera video Ozo ce poate filma la 360 grade. Astazi ni se dezvaluie ca Nokia Ozo va ajunge la vanzare incepand din data de 30 noiembrie, zi in care vom afla și prețul sau.
 
Nokia Ozo, camera video ce filmeaza la 360 grade va ajunge la vânzare din 30 noiembrie

Desigur, aceasta camera nu se adreseaza publicului de rand, ci mai degraba producatorilor de la Hollywood și creatorilor de conținut de tip VR. Ca și specificații tehnice, acest produs sosește cu 8 senzori foto pentru captarea materialelor video la 360 grade, dar și cu un numar de 8 microfoane plasate strategic pe corpul circular.
 

Designing #OZO was no small feat. Prepare to experience the difference on November 30 when #OZO launches. https://t.co/nCnAnCnREa

— Nokia (@nokia) October 27, 2015

Spre deosebire de alte produse, Nokia OZO va sosi cu o tehnologie prin care clipurile video in format VR vor fi randate și gata de playback in doar cateva minute. Cum vor arata aceste materiale insa, vom afla din decembrie, luna in care cel mai probabil cumparatorii iși vor dezvalui clipurile video VR la care au lucrat.




Ceilalti au citit si: