Publicat: Vineri 24-Feb-2012 19:25:56 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 297 ori
LG a avut o ultima saptamana tare ocupata, prezentandu-si terminalele cu care va defila la Mobile World Congress 2012, eveniment care incepe duminica in Barcelona. Am avut parte de un model quad core, de un terminal cu ecran de 5 inch si de un nou device 3D. Haideti sa le vedem in actiune:
 
Noile terminale LG Optimus în actiune: LG Optimus 4X HD, Optimus 3D Max, Optimus Vu (Video)

In acest articol vedeti imagini cu LG Optimus L7, reprezentant al noii serii L de la LG, care si-a facut debutul la inceputul saptamanii. Apoi ii vine randul lui LG Optimus 4X HD, primul telefon quad core anuntat oficial la nivel mondial, inca o premiera dupa ce LG a intrat in Cartea Recordurilor cu primul handset dual core. Observati in clipul hands on ca smartphone-ul Tegra 3 se misca destul de bine, dar nu sunt un fan al interfatei sale personalizate si as fi preferat totusi Android 4.0 stock.
 
Noile terminale LG Optimus în actiune: LG Optimus 4X HD, Optimus 3D Max, Optimus Vu (Video)

Apoi il vedem pe gigantul LG Optimus Vu, cu ecran de 5 inch si intentii de a-l provoca pe Galaxy Note la duel. Am remarcat si interactiunea cu un stylus la un moment dat si ma intreb daca acesta va sosi la pachet cu terminalul sau va trebui cumparat separat. Daca trecem peste forma patratoasa a lui Vu acesta incepe sa sune chiar bine. Apoi il vedem si pe LG Optimus 3D Max, urmasul lui LG Optimus 3D, telefon care dadea dureri de cap si de ochi din cauza efectelor 3D. Mi-am dat seama ca vor fi probleme cu efectele sale inca de anul trecut de la MWC 2011 cand uitandu-ma pe YouTube la clipuri cu el deja ma durea capul.

In privinta lui LG Optimus 3D Max lucrurile stau mai bine si nu mai simt ca ochii imi sunt suprasolicitati de efectele sale 3D. Zona de activitati tridimensionale a pastrat acelasi look ca si la predecesorul sau. Mai multe detalii va vom transmite live de la MWC!
 








Ceilalti au citit si: