Publicat: Miercuri 23-Oct-2013 20:16:40 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 514 ori
Dupa ce aseara Apple a prezentat noile tablete iPad Air și iPad Mini cu ecran retina, astazi aflam prin intermediul celor de la Orange ca acestea vor fi prezente in curand in magazinele acestora din Romania, mai precis primul care va fi disponibil este iPad Air in varianta cu Wi-Fi și 4G.
 
Noile iPad Air și iPad mini cu ecran Retina, disponibile în curând la Orange România

iPad Air va putea fi achiziționat incepand cu 1 noiembrie, urmand ca modelul iPad mini cu ecran retina sa fie disponibil la sfarșitul lunii noiembrie. Modelele de iPad vor putea fi cumparate alaturi de planuri tarifare cu trafic de internet inclus, internet care poate ajunge la viteze de pana la 75 Mbps datorita tehnologiei 4G implementate.
 
Noile iPad Air și iPad mini cu ecran Retina, disponibile în curând la Orange România

Specificațiile lui iPad Air includ un display Retina de 9.7 inch, cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli, camera foto de 5 megapixeli și un procesor Apple A7. Acesta cantarește 468 grame și masoara doar 7.5 mm in grosime, fiind mai subțire cu 20% fața de vechea generație. Aceeași rezoluție este prezenta și la noul iPad Mini, care dispune de un display de 7.9 inch și are o greutate de doar 331 de grame. De asemenea el vine cu un procesor Apple A7 și o camera foto de 5 megapixeli. Așteptam data de 1 noiembrie, zi in care cei de la Orange probabil vor organiza un eveniment de lansare.




Ceilalti au citit si: