Publicat: Duminica 20-Mar-2016 22:16:15 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1088 ori
Inca o zi si inca o scapare legata de HTC 10, viitorul flagship al companiei taiwaneze, care ar trebui sa debuteze luna viitoare. Azi aflam prin intermediul zvonacului Evan Blass ca acest handset va avea un ecran Super LCD si nu AMOLED, dar si detalii despre baterie.
 
Noi informatii despre HTC 10 dezvaluite de Evan Blass: ecran Super LCD 5, baterie de 3000 mAh

E vorba despre un ecran Super LCD 5 pe noul flagship, in ciuda faptului ca zvonuri precedente vorbeau despre un display AMOLED. Zvonacul mai mentioneaza si o baterie de 3000 mAh, aceeasi capacitate ca pe Galaxy S7, dar peste cea de 2800 mAh a lui LG G5 de exemplu. Revenind la display, el ar urma sa aiba diagonala de 5.15/5.2 inch si o rezolutie Quad HD, iar la interiorul lui HTC 10 vom gasi un procesor Snapdragon 820, plus 4 GB RAM si cel putin 32 GB stocare.

Data de 19 aprilie a fost mentionata ca o posibilitate pentru lansarea acestui model, ce a primit deja cateva teasere consistente de la HTC. Asteptam si o camera Ultrapixel de 12 MP, port USB Type C si probabil ca nu vom mai primi difuzoare BoomSound, ci doar unul singur in zona inferioara. Speram ca acest terminal sa stea mai bine la luminozitatea decat HTC One M9, dar si la baterie... Designul nu se anunta prea impresionant, daca ne luam dupa imaginile 3D ajunse pe web.




Ceilalti au citit si: