Noi imagini cu Lumia 950 in faza de prototip apar pe web, de aceasta data sub forma de fotografii hands-on

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Vineri 02-Oct-2015 21:18:57 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 1185 ori
Microsoft Lumia 950 e foarte aproape sa devina cel mai scapat pe web telefon inainte de lansare si cu fiecare leak devenim aproape plictisiti, dar tot intrigati de acest model. Dupa ce in cateva randari am devenit familiari cu scannerul sau de iris, cu posibil rol de blitz pentru camera frontala, avem acum si imagini hands on cu terminalul.

Microsoft Lumia 950

Fotografiile reconfirma si prezenta unui inel metalic in jurul camerei si vedem si noi acel posibil scanner de iris de langa camera selfie. Cele 3 blitzuri LED se afla langa inelul camerei din spate, iar ele par a avea culori diferite intre ele. Pot spune ca difuzorul de langa camera e modest ca dimensiuni si observam ca handsetul are un spate soft touch si colturi rotunjite.
 
Lumia 950

Ecranul arata excelent, fiind foarte clar si totusi parca o idee cam reflectiv. Suntem tare curiosi cum sta cu luminozitatea smartphone-ul, in conditiile in care Lumia 640 XL LTE reusea sa se bata cu granzii la capitolul nivel de LUX al ecranului. Peste 4 zile Microsoft porneste avalansa lansarilor, deci vom afla mai multe atunci si suntem curiosi mai ales legat de pretul noilor modele.
 
Microsoft Lumia 950 fotografiat din spate




Ceilalti au citit si: