Noi huse Spigen pentru Samsung Galaxy S7 isi fac aparitia pe Amazon, reconfirmand designul terminalului

Stiri Telefoane Samsung

Publicat: Joi 07-Ian-2016 16:40:03 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 585 ori
Seria de scapari legate de Samsung Galaxy S7 continua si dupa ce am vazut un clip cu o randare 3D a handsetului, acum aflam ca noi huse Spigen pentru acest model au ajuns pe Amazon.
 
Noi huse Spigen pentru Samsung Galaxy S7 îsi fac aparitia pe Amazon, reconfirmând designul terminalului

Se discuta aici despre un flagship cu grosime de 7.9 mm, latime de 69.5 mm si lungime de 142.5 mm. Dupa cum indica scaparile din ultima saptamana formatul de design e pastrat in mare de la Samsung Galaxy S6, poate doar in afara zonei din spate, care e curbata in stilul lui Galaxy Note 5. S-ar parea ca Galaxy S7 va fi mai scurt, ingust si putin mai gros decat Galaxy S6, decizie justificata de o baterie mai generoasa.
 
husa

E interesant faptul ca husele Spigen pot fi cumparate deja de pe Amamzon, desi e prematur sa facem astfel de achizitii. Husa transparenta Ultra Hybrid are si data de livrare: 1 aprilie 2016. O husa de tip Wallet  pentru S7 Edge Plus costa 29.99 dolari si are si o fanta speciala pentru card de credit, plus un mic portofel integrat.
 
Noi huse Spigen pentru Samsung Galaxy S7 îsi fac aparitia pe Amazon, reconfirmând designul terminalului

Pe langa husele pentru Galaxy S7, au aparut si accesorii Luvvitt pentru varianta Galaxy S7 Edge Plus, in care putem observa muchiile curbate ale terminalului. Si Galaxy S7 Plus a primit huse puse la dispozitie tot prin Amazon.  

Ramane de vazut daca se vor confirma și zvonurile precedente cu privire la slotul microSD sau rezistența la apa….  




Ceilalti au citit si: