Publicat: Miercuri 04-Noi-2009 17:19:52 - Autor: Alex Stanescu - Afisat de: 222 ori
Sony Ericsson XPERIA X10 a fost anuntat oficial ieri, drept primul terminal Android produs de Sony Ericsson si un telefon care va oferi functii social media unice. X10 va sosi pe piata in primul trimestru al anului viitor si trebuie sa aflati ca handsetul foloseste o noua platforma, UX, care urmeaza sa evolueze pe viitoarele modele SE.

Noi detalii despre Sony Ericsson XPERIA X10, un terminal axat pe social media


UX se bazeaza pe Open OS si foloseste functii de divertisment, social media si o interfata grafica avansata. 2 aspecte revolutionare ale noului XPERIA sunt Mediascape si Timescape, aplicatii care permit consumatorului sa organizeze continuturi si servicii intr-un mod intuitiv. Sony Ericsson Timescape este o aplicatie care administreaza comunicarea cu un contact, incluzand contul Facebook, Twitter, fotografii, mailuri si SMS-uri in aceeasi fereastra.

Noi detalii despre Sony Ericsson XPERIA X10, un terminal axat pe social media


Sony Ericsson Mediascape permite accesul la melodii, fotografii si clipuri video, accesand continuturi atat prin PlayNow, cat si prin YouTube, dar si cele stocate pe telefon. Aceste 2 aplicatii inteligente sunt capabile sa realizeze conexiuni intre contacte, continuturi si media, iar printr-o apasare a "butonului infinit", toate metodele de interactiune vor fi agregate intr-o singura fereastra.

Recunoasterea faciala va dezvalui pana la 5 fete intr-o imagine si va va conecta imediat la profilurile sociale ale persoanelor respective. Pe langa noul telefon, Sony Ericsson a lansat si headsetul stereo wireless MW600, care vine cu radio FM, informatii RDS despre posturile radio si un display OLED foarte clar.

Iata si un clip promotional pentru XPERIA X10 si o galerie completa cu noul terminal aici.




Ceilalti au citit si:

COMENTARII

03/07/2010, 01:31
tare telefonul