Nikolai Beckers, directorul executiv Cosmote și Romtelecom promite o noua oferta de abonamente odata cu rebrandingul Deutsche Telekom

Stiri Telefoane Cosmote

Publicat: Luni 19-Mai-2014 21:08:10 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 793 ori
Dupa cum bine știm de ceva timp, in aceasta toamna ambele companii Cosmote și Romtelecom vor trece printr-un proces de rebranding sub brandul german Deutsche Telekom (DT). Primele indicii cu privire la acest proces au aparut acum mai bine de 3 luni, moment in care aflam ca T-Mobile dorește convertirea infrastructurii Romtelecom și Cosmote la o rețea ALL-IP pana la sfarșitul anului 2018.
 
Nikolai Beckers, directorul executiv Cosmote și Romtelecom promite o noua oferta de abonamente odata cu rebrandingul Deutsche Telekom

La aproximativ o luna de la aflarea acestor vești, pe data de 12 martie, Consiliul de Administrație Romtelecom a aprobat rebranding-ul companiei sub brandul german Deutsche Telekom, urmand ca mai apoi sa ni se aduca la cunoștiința faptul ca operatorul Cosmote Romania a inceput deja extinderea rețelei 4G, pregatindu-se pentru procesul de rebranding.

Confirmarea rebranding-ului a venit chiar la inceputul acestei luni, mai precis pe data de 2 mai, moment in care Adunarea Generala Extraordinara a Acționarilor grupului elen au aprobat acțiunea de rebranding cu o majoritate de voturi. Se așteapta ca acest proces sa aiba loc pe 12 septembrie, zi in care cel mai probabil vom vedea și un nou look al magazinelor Cosmote și Romtelecom.

Potrivit lui Nikolai Beckers, directorul executiv al Cosmote și Romtelecom, se vrea ca in acest an sa se intre și in eșalonul superior de pe piața și atacarea segmentului de top. Totodata, aflam și faptul ca Romtelecom, respectiv Cosmote nu vor utiliza brandul T-Mobile, și nici T-Home, ci doar vor conține litera T in cadrul noii denumiri.

Astfel, din toamna, grupul german Deutsche Telekom va aduce puterea și prestigiul dobandit de-a lungul anilor și pe piața din Romania. Odata cu acest proces, ambele companii iși vor relansa și pachetele de servicii, rebrandingul fiind unul complet. In acest moment, atat echipa de conducere Cosmote, cat și cea a Romtelecom lucreaza la noile oferte comerciale ce vor viza segmentul de clienți mass-market, cat și clienții premium, segment unde pana acum Orange și Vodafone erau principalii lideri.

Nikolai Beckers a mai precizat ca in aceasta toamna in luna septembrie, sau cel tarziu in octombrie, companiile vor avea pregatite un pachet de servicii cu adevarat superior ce va include conținut, platforma de acces și livrare a serviciilor. Pentru clienții de business se vor oferi oferte de pachete de servicii care vor include conexiunile internaționale și intreaga putere și calitate a Deutsche Telekom. Voi ce așteptari aveți odata cu acest rebranding?




Ceilalti au citit si: