Publicat: Luni 20-Oct-2014 12:31:43 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 808 ori
Deși Motorola tocmai a anunțat saptamana trecuta un nou smartphone in parteneriat cu Google, și anume Nexus 6, pe piața mai este așteptat un alt device Motorola a carei lansare oficiala este programata pentru data de 28 octombrie. Numele noului terminal este Droid Turbo, acesta urmand sa fie disponibil exclusiv prin intermediul operatorului Verizon.
 
Moto Droid Turbo apare în noi imagini; lansarea este programata pentru 28 octombrie

Astazi, o noua serie de imagini ajung pe web, aceastea oferindu-ne inca o data oportunitatea de a arunca o privire asupra carcasei spate acoperita cu fibra de Kevlar, cat și a panoului frontal ce se remarca prin utilizarea unor butoane software de navigare situate sub display și nu on-screen cum se practica in ultimul timp.
 
Motorola Droid Turbo

La capitolul specificații, Moto Droid Turbo va beneficia de un display Quad HD de 5.2 inch cu rezoluție 2.560 x 1.440 pixeli (565 ppi), un procesor Qualcomm Snapdragon 805 de 2.7 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, și o camera foto principala de 21 megapixeli cu bliț dual-LED.
 
Moto Droid Turbo apare în noi imagini; lansarea este programata pentru 28 octombrie

De asemenea, vom mai primi și incarcare wireless, cat și o baterie uriașa de 3.900 mAh ce ar trebui sa asigure o autonomie mai mult decat perfecta pentru un astfel de device, ținand cont și de display-ul Quad HD pe care il integreaza. Sa fi fost Droid Turbo un Nexus 6 potrivit?
 
Moto Droid Turbo din lateral




Ceilalti au citit si: