Moto 360 de prima generatie a inceput sa primeasca actualizarea la Android Wear in varianta Marshmallow

Stiri Telefoane Motorola

Publicat: Duminica 14-Feb-2016 16:01:20 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 907 ori
In mod interesant se pare ca smartwatchurile putin mai vechi sunt gata sa primeasca Android Marshmallow inaintea unor telefoane galonate ca Galaxy S6 Edge+ sau Galaxy Note 5. E vorba despre Motorola Moto 360 de prima generatie, care are deja in spate o vechime de peste un an si jumatate.
 
Moto 360 de prima generatie a început sa primeasca actualizarea la Android Wear în varianta Marshmallow

Terminalul a primit varianta de actualizare Android Wear bazata pe Marshmallow, care a sosit deja pe Moto 360 2nd gen si Moto Sport. Software-ul a ajuns cu aceasta ocazie la versiunea Android 6.0.1, cu build MEC23I. Pentru a porni actualizarea aveti nevoie de pairing cu un smartphone Android si nu conteaza daca respectivul model are Marshmallow sau nu.

Alte cerinte sunt ca smartwatchul sa aiba macar 50% baterie, iar terminalul mobil sa fie conectat la Internet. Printre noutatile aduse de actualizare se numara functia Doze, care va economisi baterie, screen dimming, care umbla la luminozitate tot in favoarea bateriei si noi gesturi de navigare. Permisiunile aplicatiilor sunt mai bine administrate, exista extra suport pentru clienti de mesagerie si noi limbi precum poloneza, olandeza, indoneziana si mandarina.

Nu exista suport pentru comenzi vocale, ceasurile Moto 360 first gen neavand aceasta functie.
Ceilalti au citit si: