Publicat: Joi 25-Dec-2014 13:40:53 - Autor: Mobilissimo.ro - Afisat de: 2621 ori
Dupa ce anterior v-am prezentat tableta anului din punct de vedere al redactorilor Mobilissimo, iata ca astazi este momentul in care aflam și ce smartphone merita titlul de cel mai bun telefon din 2014, device pe care il veți descoperi in randurile de mai jos. La fel ca și in ca in cazul tabletei, punctajele au fost obținute printr-un sistem foarte simplu.
 
Mobilissimo Awards 2014: Iata Telefonul Anului, dupa media redactorilor!

Astfel, telefonul aflat pe primul loc in cadrul topurilor noastre personale a obținut 10 puncte, in timp ce modelul de pe ultimul loc a primit 1 punct. Dupa o serie de adunari, am stabilit ca titlul de telefonul anului 2014 merge la OnePlus One, un device cu super-specificații și preț mai mult decat accesibil ce l-au transformat intr-un telefon pe care toata lumea și l-a dorit la un moment dat, dar care și in continuare este greu de obținut fara o invitație.

OnePlus One a fost ales de catre Ervin și Radu pe primul loc in acest an, in timp ce Alex și Claudiu i-au acordat poziția cu numarul 4, telefonul obținand astfel 34 puncte. La doar 1 punct distanța se afla phablet-ul Samsung Galaxy Note 4, terminal care aduce la pachet toate acele lucruri pe care fanii seriei Note le doreau, cum ar fi o margine metalica, un display cu rezoluție Quad HD, cat și un pachet hardware de top.

Nu uitam nici de stylus-ul integrat ce ofera o mai buna precizie in utilizare. Acest device a fost ales de catre Radu pe locul numarul 2, in timp ce Ervin, Alex și Claudiu i-au acordat poziția numarul 3. Per total, Galaxy Note 4 a obținut 33 puncte.

Pe locul numarul 3 il avem in acest an pe Apple iPhone 6 Plus, phablet de 5.5 inch ce beneficiaza de un sistem de stabilizare optica, cat și de un display cu rezoluție Full HD, elemente ce nu le regasim pe modelul iPhone 6 de 4.7 inch. Phablet-ul din Cupertino ne-a impresionat și astfel obține 25 puncte, scor ce ii asigura poziția cu numarul 3. In cadrul topurilor personale, iPhone 6 s-a aflat pe locul numarul 2 la Alex și Ervin, respectiv pe locul 4 in topul lui Radu.

Urmatoarele 2 terminale ce merita a fi menționate sunt LG G3, device de tip phablet ce integreaza un panou QHD de 5.5 intr-un pachet foarte compact, dar și un sistem de laser pentru focalizare. De asemenea, pe locul numarul 5 il avem pe Samsung Galaxy S5, flagship al carui design a fost motiv de glume o buna perioada de timp, dar care la nivel hardware ne impresioneaza placut, la fel ca și senzorul foto de 16 megapixeli.
 
4. LG G3
5. Samsung Galaxy S5
6. HTC One M8
7. iPhone 6
8. Sony Xperia Z2
9. BlackBerry Passport
10. Huawei Ascend P7

11. Motorola Droid Turbo
12. HTC Desire 816
13. Nokia Lumia 930
14. Allview X2 Soul
15. Moto X 2014
16. Sharp Aquos Crystal
17. Xiaomi Mi4
18. ZTE Nubia Z7
19. Allview X1 Xtreme

Așadar, din cate puteți remarca, telefonul anului este nimeni altul decat OnePlus One, terminal care dupa o lupta stransa cu Samsung Galaxy Note 4, a caștigat in cadrul topului general al redactorilor Mobilissimo.ro. Puteți vota și voi favoritul pe 2014 chiar aici.
 




Ceilalti au citit si: