Mission Impossible Rogue Nation Review (Xiaomi Mi 4i): inca un shooter static de la Glu, cu ceva mai mult antren decat Terminator (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Luni 07-Sep-2015 17:18:43 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 604 ori
Glu isi continua traditia de "una calda, una rece", astfel ca dupa ce jocul Robocop de anul trecut era un cover shooter bunicel, Terminator Genysis a dat-o in bara recent. Continuand asocierile cu filmele de anvergura, Glu a lansat si Mission Impossible Rogue Nation, care este evident tot un shooter static.
 
Mission Impossible Rogue Nation Review (Xiaomi Mi 4i): înca un shooter static de la Glu, cu ceva mai mult antren decât Terminator (Video)

Titlul e disponibil gratuit in Play Store si l-am testat pe telefonul Xiaomi Mi 4i, pe care a rulat fara probleme. Ca de obicei, avem acces la o multitudine de arme, toate cu upgrade-uri si toate cu preturi mari. Va trebui sa asasinam tinte cu sniperul, sa tragem cu mitraliera in teroristi si toate in vreme ce ne ascundem in spatele unor cutii.

Exista si arme speciale cu plasma sau lansatoare de rachete, dar pe acelea le vom folosi mai degraba in misiuni bonus sau tutoriale, decat cele din mod "poveste". Misiunile sunt extrem de scurte, majoritatatea durand sub 2 minute si deseori doar cateva secunde, daca aveti de asasinat o singura tinta si o gasiti rapid. Grafica arata binisor, desi mai toti soldatii inamici sunt randati la fel. Ma refer mai degraba la fundalurile din tari precum Maroc sau diferite amplasamente teroriste din Europa.
 
Mission Impossible Rogue Nation

Exista si un aspect PvP aici, in care atacati baza unui gamer real si ii furati cristalele, distrugeti turetele si soldatii. La randul vostru puteti sa upgradati o baza virtuala, pazita de soldati si turete si sa mariti seiful de cristale. Ca in orice freemium standard si aici avem un energy meter, care ne impiedica sa jucam la infinit misiuni PvP totusi.

Pe langa mitraliere avem si abordarea stealth pe baza de cutite sau cea zgomotoasa, pe baza de grenade. Jocul nu e iesit din comun sau deosebit dupa standardele Glu, dar e destul de distractiv. Totusi, durata scurta a misiunilor si lipsa de actiune ceva mai mobila deranjeaza. Ii acordam nota 7.5 din 10 si il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui Xiaomi Mi 4i il puteți afla de pe QuickMobile.ro.
 
Mission Impossible Rogue Nation Review (Xiaomi Mi 4i)
 




Ceilalti au citit si: