Mini Motor Racing WRT Review (Allview P6 Qmax): clona de Reckless Racing distractiva, dar cu mult prea multe meniuri (Video)

Stiri Telefoane Jocuri

Publicat: Luni 05-Oct-2015 14:39:20 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 370 ori
Cu 2 ani in urma am testat la Mobilissimo.ro jocul Mini Motor Racing, iar acum e randul unui succesor al sau, Mini Motor Racing WRT. Acest joc a fost testat pe Allview P6 Qmax si a debutat in luna aprilie a acestui an, gratuit pe Android.
 
Mini Motor Racing WRT Review (Allview P6 Qmax): clona de Reckless Racing distractiva, dar cu mult prea multe meniuri (Video)

Allview P6 Qmax v-a fost oferit la un concurs Mobilissimo.ro, iar acest titlu aduce mult cu Reckless Racing si are mult mai multe meniuri decat ar trebui. El nu este doar un joc de curse banal controlat prin butoane virtuale in forma de volan si pedale. Va trebui si sa alegeti membrii unei echipe de curse, sa faceti upgrade-uri automobilelor si sa va intreceti pe 50 de circuite.

Exista ligi in care sa concurati si un mod Cariera, plus challenge-uri speciale si Club Events. Puteti tuna automobilele, sa le personalizati si veti folosi cate un tip de automobil pentru fiecare tip de cursa: teren ud, offroad sau automobil normal. Aici apare si haosul si va veti pierde intre currency-uri, componente de automobile si mult prea multe meniuri, care se si incarca greu.
 
Mini Motor Racing WRT

Puteti adauga boostere inainte de cursa, iar controlul se face cu un volan virtual, plus pedale de frana si nitro, printre altele. Veti vedea cursele dintr-un unghi top down sau third person si am remarcat ca jocul vine cu circuite bine randate. Gameplayul e destul de usor si ca orice freemium care se respecta, suntem limitati de un meter de benzina. Ca sa va faceti o idee legat de lucrurile de care ma plang, va trebui sa administrati urmatoarele resurse: trofee, monede, trifoi, diamante, cupoane si chei.

Veti face si scouting pentru noi membri de echipa. Jocul are noroc ca e distractiv si arata bine, altfel nu primea nota de 8.5 din 10. Il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
 
Allview P6 Qmax prețuri actualizate:
eMAG.ro Cel.ro Allview.ro Compari.ro
 
Mini Motor Racing WRT Review (Allview P6 Qmax)
 




Ceilalti au citit si: