Publicat: Miercuri 19-Feb-2014 18:40:12 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 402 ori
Microsoft va relansa astazi SkyDrive sub noul sau nume de OneDrive, aplicatia fiind disponibila si pe Android, se pare. Va veti putea accesa fisierele din cloud pur si simplu logandu-va cu datele voastre pe onedrive.com.
 
Microsoft relanseaza azi SkyDrive rebranduit în OneDrive; Disponibil si pe Android!

Motivul pentru schimbarea numelui este unul de natura legala, o alta companie castigand drepturile asupra numelui SkyDrive. Retineti si ca toti utilizatorii actuali de SkyDrive nu vor trebui sa reinstaleze aplicatia, ci va fi oferita o actualizare automata, in fundal. Printre noutatile aduse de update se numara posibilitatea de a partaja si vizualiza clipuri video la fel de usor ca si fotografiile, backup automat pentru camera roll pe Android si editare in timp real si in colaborare folosind solutii Office.
 
Microsoft relanseaza azi SkyDrive rebranduit în OneDrive; Disponibil si pe Android!

Microsoft va permite utilizatorilor lui OneDrive sa obtina si mai multa stocare in cloud, pe langa cei 7 GB gratuiti. Astfel, veti primi 3 GB in plus daca folositi functia de camera backup si pana la 5 GB extra daca veti converti si prietenii vostri la acest serviciu (500 MB per prieten care accepta o invitatie).

In cele din urma MS va oferi si 100 GB de stocare gratuita timp de un an cadou pentru 100.000 de utilizatori.




Ceilalti au citit si: