Microsoft primeste prima licenta pentru un serviciu de plati in SUA, ar putea pregati un rival pentru Apple Pay

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Miercuri 08-Apr-2015 14:27:22 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 252 ori
Apple si Samsung au deja propriile servicii de plati, Apple Pay si Samsung Pay, lansate odata cu terminale flagship, dar cum ramane cu Windows Phone si Windows 10? Ei bine, Microsoft tocmai a primit prima sa licenta care ii permite sa implementeze un serviciu de plati in SUA.
 
Microsoft primeste prima licenta pentru un serviciu de plati în SUA, ar putea pregati un rival pentru Apple Pay

Astfel, Microsoft ar putea pregati un serviciu de tip Pay, pentru inceput avand posibilitatea de a opera cu bani in statul Idaho. Platforma Windows de la Microsoft nu are vreo solutie proprietara de plati integrata, cel putin deocamdata. Microsoft aplicase pentru o licenta de genul in toate statele din SUA, dar Idaho i-a acordat-o cel mai rapid.
 
Microsoft primeste prima licenta pentru un serviciu de plati în SUA, ar putea pregati un rival pentru Apple Pay

Intre timp si Google se misca in aceasta zona, incercand sa treaca peste ideea de Google Wallet, care nu prea a prins si sa se foloseasca de achizitia lui Softcard. Revenind la Microsoft, vor avea ei oare timp sa pregateasca un serviciu viabil si sa il implementeze pana ce se va lansa Windows 10 peste cateva luni? Ramane de vazut si ce parteneri bancari sau magazine vor adera la MS Pay.




Ceilalti au citit si: