Microsoft lucreaza la doua telefoane cu ecran 3D touch; Unul dintre ele este Microsoft McLaren

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Marti 08-Iul-2014 01:23:19 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 322 ori
Am aflat cu ceva vreme in urma ca Microsoft doreste sa integreze gesturi 3D in modalitatea de control a terminalelor Windows Phone. S-a vorbit despre implicarea lui Kinect in proiect, iar azi descoperim detalii despre doua handseturi cu ecrane 3D touch.
 
Microsoft lucreaza la doua telefoane cu ecran 3D touch; Unul dintre ele este Microsoft McLaren

Printre ele se numara Microsoft McLaren, un nume de cod pe care il cunoastem de ceva vreme, dar asociat cu un smartphone Nokia de viitoare generatie. Microsoft McLaren este un telefon cu input 3D touch si va avea un display de 5.2 inch cu rezolutie Full HD, o camera de 20 de megapixeli si 64 GB memorie interna. Noul smartphone va sosi la toamna, cel mai probabil in luna octombrie.

Alte zvonuri afirma ca acest terminal va avea un ecran Quad HD, dar sursa care a adus in discutie gesturile 3D a mentionat doar un ecran Full HD. Pe langa McLaren va exista si un model cu ecran de 6 inch si cu acelasi tip de control prin gesturi. Acest device va avea rolul de urmas pentru Lumia 1520 si ar putea debuta tot catre finalul acestui an, dar cu o noua generatie de procesor la bord.

Microsoft vrea ca inputul touch 3D sa ii scoata in evidenta handseturile pe viitor, cel putin printre modelele high end.




Ceilalti au citit si: