Publicat: Marti 16-Dec-2014 16:11:33 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 274 ori
Atunci cand vine vorba de comunicarea prin intermediul apelurilor video, cea mai folosita soluție de catre noi este in primul rand Skype, produs dezvoltat de catre Microsoft care are sa devina și mai folositor in curand prin introducerea unor noi funcții.
 
Microsoft introduce o funcție de traducere în timp real pentru Skype

Mai precis, Microsoft are de gand sa introduca un serviciu de traducere in timp real, modalitate prin care comunicarea intre persoanele ce vorbesc limbi diferite se va realiza mult mai ușor. Deși pentru moment, programul va demara doar cu funcția de traducere din Engleza - Spaniola și viceversa, Microsoft promite ca vor fi introduse pana la 40 de limbi ulterior. Pe langa comunicarea mai ușoara oferita de aceasta funcție, avand la dispoziție traducerea, invațarea unei limbi straine s-ar putea realiza mult mai ușor in acest fel
 

Pentru a va inscrie in aceasta etapa beta de testare tot ce aveți de facut este sa urmați acest link și completa datele necesare. Mai sus puteți arunca o privire asupra unui clip de promovare a acestei funcții și remarca modul in care se realizeaza procesul.




Ceilalti au citit si: