Microsoft confirma achizitionarea producatorului Surface Pen, N-Trig, aduce la pachet tehnologii stylus de top

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Sâmbata 02-Mai-2015 12:47:11 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 397 ori
In luna februarie cateva surse scriau despre o preluare a firmei israeliene N-Trig de catre Microsoft. N-Trig este producatorul lui Surface Pen, iar Microsoft ar fi dorit sa aiba aceasta companie in portofoliul sau. Acum achizitia este confirmata in sfarsit oficial de catre Microsoft.
 
Microsoft confirma achizitionarea producatorului Surface Pen, N-Trig, aduce la pachet tehnologii stylus de top

Angajatii N-Trig vor face parte din centrul de cercetare si dezvoltare Microsoft Israel, iar Microsoft detinea 6.1% din companie deja. Cele doua firme semnasera o intelegere pentru a include stylusul N-Trig pe tabletele Surface Pro 3. Comunicatul oficial de presa vorbeste despre evolutia stylusurilor si dorinta de a le face la fel de comode si viabile ca un stilou pe o foaie.

Pe viitor un astfel de "pen" va oferi posibilitatea de a captura si partaja munca utilizatorului intr-un mod net superior hartiei si stiloului clasic. Se vehiculeaza suma de 200 milioane de dolari pentru tranzactia N-Trig. Israelienii s-au remarcat prin proiecte interesante, inclusiv un stylus ce renunta la baterie in favoarea unui supercapacitor, ce ofera o luna de functionare cu 5 secunde de incarcare.




Ceilalti au citit si: