Microsoft caseaza cateva aplicatii trademark Nokia pentru Windows Phone: Storyteller si Lumia Beamer

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Sâmbata 05-Sep-2015 18:19:15 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 981 ori
Microsoft continua evolutia catre o noua directie, una care implica dizolvarea tuturor produselor software si hardware asociate cu Nokia Devices in cadrul brandului Lumia. Unele sunt dizolvate pe de-a intregul, cum e cazul unor aplicatii Lumia.
 
Microsoft caseaza câteva aplicatii trademark Nokia pentru Windows Phone: Storyteller si Lumia Beamer

Aflati ca Lumia Storyteller si Lumia Beamer si-au gasit sfarsitul recent. Microsoft a anuntat oficial ieri ca va inceta dezvoltarea catorva aplicatii Nokia pentru Windows Phone, pe masura ce orienteaza experienta foto si software-ul catre Windows 10 Mobile. Se pare ca serviciile online asociate lui Lumia Beamer, Photo Beamer si Lumia Refocus vor fi inchise dupa 30 octombrie, iar aplicatiile nu vor mai fi disponibile.

Aplicatiile Lumia Panorama si Video Uploader vor continua sa functioneze, dar Microsoft nu va mai oferi actualizari nici pentru ele. Cei care au deja toate aceste aplicatii instalate le vor putea pastra si folosi fara probleme. Se pare ca Microsoft vrea sa evite fragmentarea in multiple aplicatii foto si sa se axeze pe doar pe Photos si Camera in Windows 10 Mobile.

Acestea vor include si cateva din functiile aplicatiilor casate.




Ceilalti au citit si: