Microsoft ar putea incepe comercializarea setului sau VR; compania pune la cale un eveniment destinat dezvoltatorilor de aplicații VR

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Luni 28-Sep-2015 20:03:40 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 382 ori
O categorie de produse ce anul acesta a ajuns sa fie destul de populara printre pasionații de gadget-uri, sunt și seturile/ochelarii VR. Aceste device-uri ne permite ca prin intermediul unor lentile sa vedem materiale video filmate la 360 grade, dar și aplicații special create pentru divertisment.
 
Microsoft ar putea începe comercializarea setului sau VR; compania pune la cale un eveniment destinat dezvoltatorilor de aplicații VR

Printre companiile ce au dezvoltat un astfel de produs se afla și Microsoft. Deși producatorul de fața nu a inceput vanzarea setului sau denumit VR Kit, acest lucru s-ar putea schimba cat de curand. Un indiciu cu privire la aceasta inițiativa, este evenimentul organizat de Microsoft in Rusia și destinat dezvoltatorilor.

Din cate se pare, pe data de 17 octombrie, Microsoft va ține un eveniment de tip hackathon in care dezvoltatorii vor fii premiați pentru aplicațiile VR create. Tindem sa credem ca gigantul IT planuiește și un eventual debut al setului VR pe piața, odata ce vor fi suficiente aplicații pentru acesta.

Voi dețineți un set VR sau o pereche de astfel de ochelari?




Ceilalti au citit si: