Publicat: Duminica 25-Oct-2015 11:54:01 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 594 ori

Browserul Edge de la Microsoft a fost bine primit odata cu sosirea lui Windows 10 si el va continua sa evolueze in urmatorii ani, devenind un rival tot mai solid pentru Chrome si Firefox. Ei bine, Microsoft a anuntat ca nu va mai oferi add-on-uri pana in 2016.
 

Microsoft anunta ca browserul Edge nu va primi add-on-uri pâna în 2016
 

Daca la Chrome ne bucuram de foarte multe extensii si de un magazin amplu, ce include de la jocuri si aplicatii de socializare la convertoare de clipuri si softuri de securitate, Edge mai are de evoluat la acest capitol. Microsoft declara ca lucreaza la un sistem sigur de extensii, pentru a oferi o experienta cat mai placuta pentru utilizatori.

Marea problema a extensiilor e compatibilitatea si unele crashuri pe care le pot provoca, ceea ce MS vrea sa evite cu siguranta. Edge se vrea a fi un inlocuitor pentru Internet Explorer si vine cu un nou engine, plus functii precum WebNotes, care permit desenarea direct pe pagini Web. Exista totusi utilizatori care au nevoie de extensii pentru productivitate, deci de aici accentul mare pus pe ele.





Ceilalti au citit si: