Microsoft anunta Windows in the Car, rival pentru Apple CarPlay si sistem auto cu suport pentru comanda vocala (Video)

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Luni 07-Apr-2014 12:58:29 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 208 ori
Dupa debutul lui Apple CarPlay luna trecuta, in aceasta luna isi face aparitia o solutie echivalenta de la Microsoft, sub numele de "Windows in the Car". E vorba aici despre un sistem de conectivitate la bordul masinii si infotainment, care a debutat deocamdata sub forma de concept.
 
Microsoft anunta "Windows în the Car", rival pentru Apple CarPlay si sistem auto cu suport pentru comanda vocala (Video)

Noul sistem are si comanda vocala la bord si sunt sigur ca va integra si Cortana intr-un mod sau altul. Acest produs a fost prezentat la conferinta BUILD din San Francisco. Practic, prin Windows in the Car se proiecteaza ce e afisat pe ecranul unui smartphone pe consola centrala a automobilului. Tehnologia Mirrorlink este folosita aici pentru a extinde functiile unui handset Windows Phone la nivelul intregii masini.
 
Windows in the Car

Veti putea face swipe prin meniuri si sa apasati pe tile-uri, sa interactionati cu retele de socializare, sa ascultati muzica si sa controlati prin comanda vocala diferite functii. Mirrorlink beneficiaza de suport din partea celor de la Toyota, Volkswagen, Honda si Citroen. Pe viitor dezvoltatorii vor putea crea aplicatii speciale pentru masina si va exista si un Marketplace special pentru acest segment.
 
Windows in the Car

Sa speram ca nu vom avea parte si de blue screen la volan…
 




Ceilalti au citit si: