Microsoft a citit mailurile de pe Hotmail ale unui blogger francez; Scandal nou de incalcare a intimitatii!

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Vineri 21-Mar-2014 21:01:29 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 299 ori
Se pare ca Microsoft si-ar fi bagat nasul in contul de Hotmail al unui blogger francez, incercand sa afle sursa scaparii codului lui Windows 8. Ca rezultat al acestei investigatii a fost arestat fostul angajat Microsoft Alex Kibkalo, pentru scaparea de cod Windows 8 pe web si a unui kit pentru activarea software.
 
Microsoft a citit mailurile de pe Hotmail ale unui blogger francez; Scandal nou de încalcare a intimitatii!

Bloggerul francez nu a fost numit, iar el a intrat pe fir atunci cand a postat capturi de ecran din Windows 8. Microsoft a inceput investigatia atunci cand a fost contactat de catre blogger, care incerca sa verifice autenticitatea codului scapat. Atunci cand a luat la puricat mailul francezului, Microsoft a gasit in sfarsit cartița, descoperind un mail de la Kibkalo.

Astfel au aparut si probleme de incalcare a intimitatii, mai ales ca o companie mare precum Microsoft nu pare a fi ezitat sa rascoleasca in mailurile unui utilizator de rand. Aparent Microsoft are acoperire legala, deoarece in TOS scrie ca ei pot accesa informatii din conturi ale serviciilor de comunicare, inclusiv email.

Cum vi se pare expunerea mailurilor voastre in acest mod?




Ceilalti au citit si: