Microsoft Surface Pro 4 ar putea sosi la duel cu iPad Pro in toamna, pe undeva prin octombrie

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Luni 06-Apr-2015 22:33:30 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 320 ori
BUILD 2015 se apropie si odata cu el si noi lansari Microsoft si teoretic nu era exclus un debut al lui Surface Pro 4 aici. Ei bine, se pare ca Microsoft pastreaza acest produs pentru o lansare la toamna, asteptand probabil o miscare din partea Apple.
 
Microsoft Surface Pro 4 ar putea sosi la duel cu iPad Pro în toamna, pe undeva prin octombrie

In mod normal, Surface Pro 4 ar trebui sa debuteze vara, ca si predecesorul sau, dar Microsoft doreste probabil sa contracareze iPad Pro pe undeva prin Octombrie. In plus, o lansare in vara nu ar permite lui Windows 10 sa fie la bord, in vreme ce debutul in toamna ar asigura prezenta acestui OS la bord. Ideea e si ca noul model sa promoveze Windows 10 si sa fie primul device cu acest OS la bord.

Evident exista in continuare posibilitatea unui debut la vara, cu Windows 8.1 la bord si un update ulterior la Windows 10. Cei de la Venture Capital au aflat si specificatii ale tabletei, care suna foarte bine: ecran 4K, procesor Intel Core i5 sau i7, stylus si 2 versiuni de diagonala. Vom avea un model 12 inch si unul de 14, cu pana la 1 TB stocare si 16 GB RAM.

Cum va suna acest produs?




Ceilalti au citit si: