Publicat: Marti 20-Mai-2014 21:26:44 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 743 ori
Astazi, 20 mai, in cadrul evenimentului Microsoft Surface ce a avut loc in New York incepand de la ora 18:00 (ora Romaniei) a fost lansata o noua tableta, și anume modelul Surface Pro 3, deși marea majoritate se aștepta ca in cadrul acestei conferințe sa fie dezvaluita și o versiune de 8 inch numit Surface Mini.
 
Microsoft Surface Pro 3 lansata oficial în cadrul unui eveniment marca Microsoft

Aflam ca Microsoft Surface Pro 3 este in același timp atat o tableta, cat și un laptop, funcții pe care le poate indeplini cu ușurința datorita procesoarelor puternice, memoriei RAM și numeroaselor moduri de utilizare prin intermediul Kickstand-ului integrat. Noua tableta Surface dispune de un display de 12 inch cu rezoluție 2160x1440 pixeli, o tastatura ce vine cu modul click-in și de un stylus Surface Pen.
 
Microsoft Surface Pro 3 - Spate

Surface Pro 3 va fi disponibila in 3 variante cu procesoare diferite printre care se numara posibilitatea de a alege intre un model cu CPU Intel Core i3, Intel Core i5, sau un device cu procesor Intel Core i7. De asemenea, tableta va putea fi achiziționata in variante cu capacitați de stocare cuprinse intre 64-512 GB și 4 sau 8 GB RAM.
 
Microsoft Surface Pro 3 lansata oficial în cadrul unui eveniment marca Microsoft

Pe partea de conectivitate, tableta ne pune la dispoziție un port full USB 3.0 pentru dispozitivele periferice, un Mini DisplayPort pentru proiectarea imaginii catre un display extern și un slot pentru carduri microSD.
 
Microsoft Surface Pro 3

Noul kickstand prezent pe Microsoft Surface 3 vine cu o mulțime de moduri in care poate fi folosit la diferite unghiuri cuprinse in intervalul 0 - 150 grade. De asemenea, tastaturile click-in nou introduse vor fi disponibile in 5 variante de culoare, iar track-padurile mai mari vor oferi de acum mai multa stabilitate in utilizare.
 
Microsoft Surface Pro 3

Din punct de vedere al dimensiunilor, aflam ca tableta Surface Pro 3 cantarește 798 grame și masoara 292 mm in lungime, 200 mm in lațime și 9.1 mm in grosime. Microsoft Surface Pro 3 va avea un preț de pornire de 799$ pentru versiunea cu procesor Intel Core i3, aceasta putand fi precomandata incepand cu data de 21 mai impreuna cu tastatura Surface Pro Type Cover și stylus-ul Surface Pen.
 




Ceilalti au citit si: