Microsoft Surface Book primeste cateva reclame TV, care ii scot in evidenta creativitatea si latura artistica (Video)

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Duminica 01-Noi-2015 22:24:38 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 531 ori
Surface Book este primul laptop produs de catre Microsoft, de fapt un terminal 2 in 1 cu cel mai inedit mecanism de conectare intre ecran si tastatura vazut in ultima vreme. Prezentat odata cu debutul lui Surface Pro 4, acest terminal are parte de o campanie de advertising ce tocmai a inaugurat 3 spoturi TV pe care le vedeti mai jos.
 
Microsoft Surface Book primeste câteva reclame TV, care îi scot în evidenta creativitatea si latura artistica (Video)

Ele sunt destul de scurte si se axeaza pe creativitate si latura artistica a produsului. Primul este clipul Editor, in care vedem cum se face editarea video folosind laptopul Microsoft. De remarcat ca editorul lucreaza in tandem cu multiple PC-uri si monitoare, nu doar cu Surface Book si atat. Apoi avem spotul Musician, in care vedem cum un muzician isi editeaza melodiile si le inregistreaza cu unelte profesioniste.
 





In cele din urma Artist pastreaza acelasi mesaj, dar de aceasta data aduce in discutie si un stylus si capacitatea de a desena si crea portrete cat mai reusite. Surface Book a fost disponibil la precomanda inca de la inceputul lunii si a inceput sa fie livrat de pe 26 octombrie. Terminalul are la bord pana la 16 GB RAM, pana la 1 TB stocare SSD si un ecran de 13.5 inch, cu rezolutie de 3000 x 2000 pixeli. Procesorul sau ajunge pana la un Core i7-6600U si avem la bord si difuzoare stereo si microfoane duale.  Pretul de pornire este de 1499 dolari.




Ceilalti au citit si: