Publicat: Marti 19-Mai-2015 21:30:30 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 523 ori
Microsoft a anuntat astazi o actualizare a lui Office in versiunea pentru Android, aplicatia primind un nou look, dar si noi functii. Versiunea pentru tablete Android a fost lansata in luna ianuarie, iar actualizarea de azi duce si UI-ul de pe telefoane in aceeasi directie. 
 
Microsoft Office pentru Android primeste un nou design si noi functii

Ambele versiuni arata acum aproape identic fata de varianta iOS, deci Microsoft a mizat pe uniformitatea experientei. Versiunea de pe tableta va permite sa editati usor fisiere Word sau Excel din mers, fara tastatura sau mouse. Microsoft foloseste aceeasi interfata de editare, cu optiuni in zona inferioara a ecranului. Puteti schimba fonturile sau stilul textului in Word, spre exemplu. 

In Excel optiunile se axeaza pe o interactiune cat mai rapida si eficienta cu celulele din tabele, iar in PowerPoint se merge pe modificarile aduse tranzitiilor intre slide-uri. Ca si pe iOS, toate 3 aplicatiile ofera integrare nativa cu Dropbox si va permit sa stocati acolo documente sau sa le deschideti din acea solutie cloud. 

Deocamdata utilizatorii Android au parte doar de un preview al noului look si functiilor, urmand ca varianta full sa soseasca in lunile urmatoare. Şi Windows Phone va primi un nou release cat de curand. Puteti testa noua versiune Android, alaturandu-va acestei comunitati si dand click pe versiunile asociate aplicatiilor Word, Excel, PowerPoint.




Ceilalti au citit si: