Publicat: Vineri 28-Mar-2014 16:15:31 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 455 ori
Dupa ce ieri Microsoft lansa faimoasa suita Office pe iPad, astazi e randul pachetului de solutii de productivitate sa ajunga pe Android si pe iPhone. Puteti descarca Office pentru iPhone de aici si versiunea pentru Android de aici.
 
Microsoft Office debuteaza si pe Android

Ambele aplicatii sunt disponibile gratuit, dar doar pentru ceea ce Microsoft numeste "home use". Asta inseamna ca firmele au in continuare nevoie de un abonament Office 365. In cadrul lui Office veti putea edita documente si sa le salvati in cloud, in vreme ce pe iPad nu puteti face asta decat cu un abonament Office 365.

Scopul aplicatiei pare mai degraba sa aduca noi abonati la Office 365 decat sa aduca optiuni de editare de text si prezentari maselor. In lumea de azi, in care avem atat de multe solutii, de la Kingsoft Office la QuickOffice si de la Polaris Office la Pages pe iOS, dar si Evernote daca vrem neaparat documente in cloud, mai este oare loc pe piata pentru Office de la Microsoft?

Office pentru Android ofera si integrare OneDrive, vizualizarea de atasamente la email, suport pentru documente Word, Excel si PowerPoint, editare si partajare a acestora si multe altele. Pentru a edita si salva documente pentru utilizare acasa aveti nevoie de un cont Microsoft gratuit.
 




Ceilalti au citit si: