Microsoft Lumia 950 si Lumia 950 XL se lanseaza pe 10 octombrie, @evleaks isi spune parerea despre noile flagshipuri

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Vineri 11-Sep-2015 20:57:42 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1402 ori
Atunci cand nu se ocupa cu zvonuri la prima mana, @evleaks contribuie cu editoriale stralucite la unele website-uri, precum wmpoweruser. Cel mai nou astfel de editorial acopera asteptarile si predictiile legate de noile flagshipuri Microsoft Lumia 950 si Lumia 950 XL.
 
Microsoft Lumia 950

Din start avem confirmarea unei lansari pe 10 octombrie, iar Evan Blass afirma ca desi aceste modele cu carcasa din policarbonat nu sunt chiar la egalitate cu rivalii pe plan tehnologii, fanii adevarati le vor aprecia. Marea problema e aici faptul ca Microsoft nu are o istorie bogata a designului de telefoane si o echipa puternica de designeri hardware. Ei se multumesc cu abordarea preluata odata cu Nokia Devices si raman cantonati in Fabula Design, policarbonat si lookul impamantenit de la Nokia N9 incoace, modificat pe ici, pe colo.
 
Microsoft Lumia 950 XL

De la trecerea la brandul Microsoft Lumia, compania din Redmond s-a axat pe modele midrange si entry level, fara a oferi un flagship clar. Astfel, cele doua modele noi devin cu atat mai importante. A trecut mai bine de un an de la flagshipul Lumia 930, care deja nu se mai vinde pe unele piete, deci exista un segment gol pe piata si el nu poate fi umplut de o alta companie decat de Microsoft.

Evan Blass recomanda sa fim rezervati si sa nu criticam terminalele inainte ca ele sa fie lansate, mai ales ca "scaparile nu sunt 100% precise", lucru important de retinut, mai ales ca vine de la maestrul scaparilor, @evleaks. In cele din urma editorialul aminteste si ca vom vedea inovatii deosebite, precum un posibil scanner de iris si eventual acea modalitate 3D de interactiune cu tile-urile.

Mi se pare interesant aleasa si data de 10/10 pentru a lansa flagshipurile Cityman si Talkman cu Windows 10 Mobile...




Ceilalti au citit si: