Microsoft Lumia 950 anuntat oficial: telefon de top Windows 10 Mobile, cu Continuum si CPU Snapdragon 808

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Marti 06-Oct-2015 19:53:01 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 739 ori

Astazi Microsoft a lansat noile sale telefoane de top, cu Windows 10 Mobile la bord, Lumia 950 si Lumia 950 XL. Al doilea este un phablet, iar primul adopta o diagonala mai rezonabila pentru cei care nu vor chiar "palete" in mainile lor. Avem de-a face aici cu un smartphone cu ecran AMOLED de 5.2 inch, pe care il detaliem mai jos.
 

Microsoft Lumia 950 anuntat oficial: telefon de top Windows 10 Mobile, cu Continuum si CPU Snapdragon 808
 

Aflati ca o buna parte din dotarile acestui handset sunt impartasite si de Lumia 950 XL. Se remarca aici camera Pureview de 20 de megapixeli, cu optica Zeiss si blitz triplu LED, dar si camera selfie de 5 megapixeli. Acest model vine cu port USB Type C, care suporta incarcare rapida, iar terminalul ofera si incarcare wireless. Lumia 950 include un scanner pentru iris, care permite deblocarea telefonului folosind functia Windows Hello de autentificare biometrica. Acest scanner infrarosu se afla in zona frontala, deasupra ecranului si functioneaza si in conditii low light.
 


 

Smartphone-ul are parte de un display cu rezolutie Quad HD, tehnologie ClearBlack, iar la interior gasim un procesor Snapdragon 808 cu racire pe lichid si 3 GB RAM. Alte dotari includ o baterie de 3000 mAh, iar cu ajutorul portului USB Type C handsetul se conteaza la un Display Dock si in tandem cu un monitor, tastatura si mouse ofera o experienta de desktop PC.
 


 

Aflati ca acest telefon ajunge in magazine in noiembrie, la pretul de 550 de dolari si va avea si versiune dual SIM. Stocarea este de 32 GB, plus slot microSD, primim si stabilizare optica pentru camera, iar carcasa este una fabricata din policarbonat soft touch.
 




 




Ceilalti au citit si: