Microsoft Lumia 950XL se afișeaza intr-o imagine pentru presa; telefonul vine cu bliț triplu și buton dedicat pentru camera foto

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Luni 28-Sep-2015 19:04:22 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 627 ori
In timp ce Google este gata sa-și prezinte noile smartphone-uri ce ruleaza sistemul de operare Android 6.0 Lollipop, cei de la Microsoft inca intarzie cu flagship-ul promis pentru acest an. Totuși, prin intermediul celebrului leaker @evleaks avem ocazia sa admiram o randare de presa a acestui viitor terminal.
 
Microsoft Lumia 950XL

Este vorba despre Lumia 950 XL, un phablet pe care l-am vazut și zilele trecute intr-un material publicitar chiar aici. Din cate ni se dezvaluia, acest model urmeaza a sosi cu display Quad HD de 5.7 inch, cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, dar și cu 3 GB memorie RAM, respectiv 32 GB de stocare.

Alte dotari vor fi reprezentate de catre o camera foto principala de 20 megapixeli cu bliț triplu (detaliu ce il putem vedea și in randarea de mai sus), de o baterie de 3.300 mAh, și de un port USB Type-C. Imaginea scoate la iveala totodata și prezența unui buton power/unlock ceva mai alungit, cat și a unui buton dedicat pentru camera foto.

Deși nu se știe cu siguranța acest lucru, carcasa lui Microsoft Lumia 950XL pare a fi ceva mai subțire in talie comparativ cu modelele flagship anterioare ajunse pe piața. 




Ceilalti au citit si: