Microsoft Lumia 940 are parte de o scapare, de aceasta data pe alb si cu 4 microfoane profesionale la bord

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Luni 31-Aug-2015 02:43:18 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1523 ori
Microsoft Lumia 940 aka Talkman a mai avut parte de o scapare marca @evleaks saptamana trecuta, pe negru. Acum il vedem pe alb si ni se confirma si una dintre dotarile sale interesante si anume integrarea a 4 microfoane la bord, pentru un sistem profesional de captura audio.
 
Microsoft Lumia 940 are parte de o scapare, de aceasta data pe alb si cu 4 microfoane profesionale la bord

Va reamintesc ca si Cityman si Talkman au tot avut parte de scapari in ultimele luni, pe masura ce apropiem de perioada zvonita pentru lansare, luna octombrie. Sursa imaginii de sus declara ca aceste microfoane sunt utile pentru Rich Recording cu tehnologia HAAC, adica ideale pentru concerte sau interviuri. Leaksterul a mai mentionat si faptul ca Lumia 940 masoara 9 mm in grosime, iar Lumia 940 XL ajunge la o talie de 8.6 mm.

O fotografie hands on cu Cityman aparea in aceasta saptamana in China, intr-o versiune de culoare albastra, cu blitz triplu LED integrat. Nu va vom mai plictisi cu specificatii, ci va vom reaminti ca acestea sunt primele flagshipuri cu Windows 10 Mobile la bord. Mai nou circula data de 19 octombrie pentru lansarea lor, cu tot cu camere Pureview la bord si probabil si noi aplicatii Lumia.




Ceilalti au citit si: