Publicat: Sâmbata 28-Mar-2015 16:35:39 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 342 ori
Microsoft are o cota de piata de mai putin de 1% in zona smartphone in China si exista fani Windows Phone in aceasta tara care dau vina pe promotia slaba realizata de Microsoft China. Ei bine, PR-ul a facut din nou o greseala, oferind premii iPhone-uri.
 
Microsoft China enerveaza comunitatea Windows Phone oferind premii iPhone-uri

Modele iPhone 5, 5C, 6 si 6 Plus au fost oferite ca premiu in cadrul unui concurs organizat de Microsoft Academy. Comunitatea Windows Phone locala a fost scandalizata, multi membri considerand ca Microsoft nu are incredere in propriile produse pentru a le oferi ca premii. Aceasta miscare de PR e cu atat mai bizara, cu cat Microsoft a facut un obicei din a ataca Apple in reclamele sale la tableta Surface.

In plus, am vazut recent si acea farsa de la un magazin Apple, in care niste baieti se deghizasera in angajati Apple Store si le recomandau celor din magazin sa nu cumpere produse Apple, ci Microsoft. La acel moment speculam ca ar fi o miscare de PR, una buna spre deosebire de cea din China. Daca stam sa gandim bine, ar fi avut mai mult sens ca Microsoft China sa ofere terminale Android ca premiu, pentru ca macar acolo are miza, primind cativa dolari la fiecare model vandut...




Ceilalti au citit si: