Meizu ar planui sa lanseze 7 telefoane mobile in 2016, inclusiv un flagship nou luna viitoare

Stiri Telefoane Diverse Stiri

Publicat: Miercuri 23-Mar-2016 17:37:45 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 434 ori

Meizu a avut un an 2015 destul de prolific, reusind sa vanda 20 de milioane de handseturi, iar asteptarile sunt ca in 2016 sa depaseasca aceasta cota. Companie e pe cai mari acum, planuind sa lanseze nu mai putin de 7 noi telefoane in acest an, conform unor surse.
 


 

Aparent vor avea loc doua evenimente de presa luna viitoare, organizate de Meizu si acolo il asteptam atat pe midrangerul Meizu M3 Note, dar si pe modelele high end/flagship Meizu MX6 si Meizu Pro 6. Acesta din urma a aparut deja in benchmarkuri ca AnTuTu, GeekBench sau GFXBench in ultima vreme. Listate in tabelul de mai sus sunt modele precum Meizu M3, M3 Note, Metal 2, MX6 Mini, MX6, Pro 6 Mini si Pro 6, drept lansarile din acest an.

Nu ar trebui sa luam chiar 100% de buna informatia, mai ales ca Meizu a mai si anulat telefoane, precum modelul Pro 5. MX6 Mini si Pro 6 Mini au sanse mici sa fie lansate, din ce am inteles. Aceeasi lista ajunsa pe web indica faptul ca Meizu PRO 6 ar include un procesor Exynos 8890, desi Meizu a confirmat deja exclusivitatea includerii lui Helio X25 de la MediaTek la bord.

Un lucru e sigur: in aprilie vom lua contact cu cel putin un smartphone high end si midrange Meizu. Ar fi cam devreme sa para modelul Pro 6, la doar 6 luni dupa predecesor...

Ceilalti au citit si: