Mascota Microsoft Office Clippy distruge Siri, ia cu ea toate meme-urile, intr-un videoclip genial (Video)

Stiri Telefoane Microsoft

Publicat: Duminica 09-Aug-2015 18:03:20 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1668 ori

Delta Heavy este o o formatie de DJ britanici, care au lansat o noua melodie DNB, cu un videoclip probabil adorat de Microsoft. Vedeta clipului este faimoasa mascota din Office, Clippy, care ne batea mereu la cap cu sugestii. Clipul poate fi considerat razbunarea lui Clippy.
 

Mascota Microsoft Office Clippy distruge Siri, ia cu ea toate meme-urile, într-un videoclip genial (Video)
 

Aflata in recycle bin-ul istoriei, agrafa se enerveaza si revine actualitate hackuind absolut tot. De la Coreea de Nord, pana la meme-urile Just do It cu Shia LaBeouf si foarte multe pisici si emoticoane, totul e inclus in acest clip. Vedem screensavere din Windows 95, vechiul joc Doom si o mare de cloud in care Clippy e atacata de pasari Twitter albastre.


 

Nyan Cat si Doogee dar si putin XXX pixelat sunt incluse in acest clip fantastic. Anii 90 si 2000 sunt rezumati perfect cand vine vorba de Internet si software in aceste 4 minute. E amuzant ca aliatul lui Clippy este emoticonul "poop" cu care o ataca pe "SHANiA", adica un buton Home din metal cu buze rosii, practic Siri. Tot "raul" din clip sta ascuns intr-un mar muscat si usor putrezit.

Ştiu ca suna a teoria conspiratiei, dar mi-ar fi greu sa cred ca Microsoft nu a contribuit putin la clipul celor de la Delta Heavy.





Ceilalti au citit si: