Mark Zuckerberg, Tim Cook, Bill Gates și alte personalitați cunoscute intra la apa in cadrul unei noi provocari ce face valva pe internet

Stiri Telefoane Haioase

Publicat: Sâmbata 16-Aug-2014 21:58:46 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 656 ori
De cateva zile incoace poate ați observat ca internetul s-a umplut de fel și fel de filmulețe ce fac referire la provocarea IceBucket, provocare realizata atat de catre oameni obișnuți, cat și de personalitați foarte cunoscute ca și Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, sau Tim Cook, CEO-ul Apple.
 
Mark Zuckerberg, Tim Cook, Bill Gates și alte personalitați cunoscute intra la apa în cadrul unei noi provocari ce face vâlva pe internet

Aflam ca cei provocați vor trebui sa-și toarne in cap o galeata cu apa și gheața, iar in cazul in care nu reușesc sa faca acest lucru in maxim 24 ore, vor fi nevoiți sa doneze 100$ catre o cauza caritabila ce are ca scop strangerea de fonduri pentru dezvoltarea de noi soluții medicale pentru vindecarea screlozeii laterale amiotrofice (ALS).

Dupa ce un participant a trecut peste doza de racorire, acesta trebuie sa posteze dovada pe internet și sa nominalizeze alte 3 persoane care sa participe la provocare. In cadrul acestui articol puteți remarca cateva materiale video cu personalitați importante ce au facut la randul lor provocarea IceBucket.
 

Printre aceștia ii remarcam pe Mark Zuckerberg (Facebook), Tim Cook (CEO Apple), Larry Page și Sergey Brin (Google) sau pe Satya Nadella (CEO Microsoft). In acest moment, pe platforma de socializare video YouTube se afla peste 138.000 de astfel de filmulețe in care provocarea este dusa la capat cu succes și al caror numar este in continua creștere. De asemenea, acestei provocari i s-a alaturat și Bill Gates (Microsoft), care a creat un dispozitiv special pentru a-și turna galeata de apa in cap.
 

Din cate putem vedea, provocarea in cauza pare a fi foarte distractiva și cu siguranța ar prinde bine și la noi pe plan local, ajutandu-ne sa trecem pentru puține momente peste aceasta canicula care se pare ca nu mai vrea sa plece. Voi pe cine ați vrea sa vedeți raspunzand la aceasta provocare?
 

 




Ceilalti au citit si: