Publicat: Sâmbata 06-Dec-2014 13:54:15 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 615 ori
Uneori inventiile simple, ce genereaza mici gadgeturi sunt geniale, cum a fost cazul acelui mic obiect introdus in jackul audio si care devine un buton fizic in plus. Ei bine, azi descoperim Nanoport, o serie de magneti care transforma smartphone-urile alipite in tablete.
 
Magnetii Nanoport transforma o serie de smartphone-uri într-o tableta (Video)

Conectorii magnetici Nanoport vor aduce laolalta mai multe terminale mobile, transformandu-le intr-un soi de tableta. Cei de la Nano Magnetics au pornit actiunea de brevetare a tehnologiei, pe care o vor prezenta in actiune la CES 2015. Aparent, o unitate prototip a fost prezenta chiar la CES 2014, dar fara a primi multa acoperire din partea presei. Pe langa conexiunile magnetice, va exista si conectivitate ce permite transferul de date intre telefoanele compatibile.

Ideea suna bine mai ales daca aveti sa zicem un telefon principal si un smartphone mai vechi, caruia pur si simplu nu ii gasiti utilizare. Folosind magnetii Nanoport veti putea conecta terminalele si extinde playbackul video pe doua ecrane de 5 inch de exemplu, servind drept tableta. Pe langa interconectarea de handseturi, veti putea folosi accesoriile pentru a conecta si alte accesorii, precum difuzoare, camere, baterii si multe altele.

Credeti ca produsul final va fi viabil?
 




Ceilalti au citit si: