MWC 2016: LG G5 prezentare hands-on - cel mai original terminal de la MWC e mai aratos in realitate decat in randari (Video)

Stiri Telefoane LG

Publicat: Luni 22-Feb-2016 15:37:28 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 1349 ori
Cel mai original produs lansat la MWC 2016 pana acum e cu siguranta LG G5, primul telefon modular comercial. Flagshipul a debutat ieri, in cadrul unui eveniment care a primit live blogging de la noi si acum colegul Claudiu Sima ii trece in revista dotarile si lookul.
 
MWC 2016: LG G5 prezentare hands-on - cel mai original terminal de la MWC e mai aratos în realitate decât în randari (Video)

Aflati ca terminalul e mult mai aratos in realitate decat in fotografii si protuberanta camerei duale e mai discreta decat parea initial. In clipul hands on am pus la treaba camera de 16 megapixeli din setupul dual, dar si camera de 8 megapixeli, admirand si performantele lentilei wide angle. Am remarcat ca ecranul Quad HD de 5.3 inch are unghiuri de vizualizare bune, iar trecerea la un sasiu metalic pare a fi fost inspirata pentru LG.
 
LG G5 din lateral

Se remarca in zona superioara un emitator infrarosu, iar grosimea handsetului e clar mai mica decat a predecesorilor, LG G4 si G3. Modelul cel nou pare si mai ingust decat cele dinaintea sa si evident are marele avantaj al modularitatii. Va reamintesc ca bateria acestui handset se poate inlatura prin portiunea inferioara, unde se afla un capac, iar folosind modularitatea putem conecta un difuzor, accesoriu pentru camera si altele de genul.
 
LG G5 din fata

Vedeti in acest material si o fotografie cu atasamentul special pentru camera, cu extra baterie si butoane speciale de captura chiar si cu o singura mana pe device. [FORUM]
 
LG G5, baterie amovibila

LG G5, modul foto

LG G5 prezentare video hands-on
 




Ceilalti au citit si: