MWC 2016: Alcatel anunta noi telefoane din gama Idol 4 si Idol 4S, cu un design foarte aratos si difuzoare de peste 3 W

Stiri Telefoane Alcatel

Publicat: Sâmbata 20-Feb-2016 22:12:00 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 546 ori
Alcatel a pornit in forta balul de la MWC 2016, anuntand doua noi telefoane ce pot fi lejer considerate flagshipuri. Terminalele sunt Alcatel Idol 4 si Idol 4S si ele sunt foarte aratoase.
 
Alcatel Idol 4

Designul aminteste de o combinatie intre un Samsung Galaxy S6 daca ne uitam la profil si un Sony Xperia Z, daca ne uitam la butonul Power. Ambele modele se remarca printr-o acustica excelenta, multumita unor difuzoare cu tehnologie JBL si Waves, oferind output de 3.6 Watt si HiFi surround. Alcatel Idol 4 masoara 7.1 mm in grosime si integreaza un display Full HD de 5.2 inch (IPS LTPS, iar la bord gasim si un procesor Snapdragon 617, 3 GB RAM si 16 GB stocare, plus slot microSD.
 
Alcatel Idol 4
 
In spate se afla o camera de 13 MP, cu auto focalizare in doar 0.1-0.3 secunde si auto HDR. Pentru selfie avem o camera de 8 MP cu blitz, iar conectivitatea e de tip LTE Categoria 6.

Alcatel Idol 4S integreaza un ecran Quad HD AMOLED si vine cu un sasiu cu grosime de 6.9 mm. Procesorul este un Snapdragon 652, iar dotarile includ si o  baterie de 3000 mAh, 32 GB stocare si un buton nou fizic, numit BoomKey.
 
Alcatel Idol 4

El poate realiza o fotografie direct din standby, optimiza acustica cu o apasare si activeaza nitro in jocul Asphalt de exemplu. Un aspect foarte interesant e ambalajul acestor handseturi, care se poate transforma intr-un headset VR, dupa modelul Google Cardboard. Ambele modele ruleaza Android Marshmallow si suna foarte interesant. Nu avem preturi inca, din pacate.
 
Alcatel Idol 4S




Ceilalti au citit si: