MWC 2016: Alcatel Idol 4S prezentare hands-on - Alcatel/TCL trece la categoria grea printr-un flagship cu design similar cu al lui Galaxy S7

Stiri Telefoane Alcatel

Publicat: Joi 25-Feb-2016 20:22:04 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 347 ori
Asociam Alcatel in ultimii ani cu modele de telefoane entry level sau midrange cu preturi accesibile si designuri compacte si colorate. La MWC 2016 ei au surprins lansand doua telefoane cu dotari high end si design ce aduce cu cel al lui Galaxy S7 si Xperia Z. Unul dintre ele, Alcatel Idol 4s e analizat pe scurt in hands-on-ul nostru mai jos.
 
Alcatel Idol 4S

Acest terminal se remarca prin ecranul Quad HD AMOLED luminos si grosimea scazuta a sasiului, de doar 6.9 mm. Terminalul are o baterie de 3000 mAh si vine cu un buton special numit BoomKey, care permite realizarea unei fotografii direct din modul standby, dar are si functii personalizabile. Telefonul s-a facut remarcat la MWC prin faptul ca vine cu o cutie ce se poate transforma in headset VR in stil Google Cardboard.
 
Alcatel Idol 4S privit din spate

Remarcam si ca panoul frontal al lui Alcatel Idol 4S are muchiile usor curbate, iar interfata aplicata peste Android Marshmallow e usor personalizata. Un plus fata de alte modele flagship din ultima vreme e faptul ca primim doua difuzoare frontale, integrate la marginile panoului anterior mentionat. Incorporarea ramei metalice intre cele doua suprafete din sticla aduce putin cu un Galaxy S6 sau S7.
 
Alcatel Idol 4S privit din lateral
 




Ceilalti au citit si: