Publicat: Joi 05-Mar-2015 18:16:57 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 220 ori
LG nu si-a adus doar cvartetul midrange/low end de noi telefoane in Barcelona, ci si ineditul telefon LG AKA. Acest device are alura unui handset pentru publicul feminin, dar selling point-ul sau e unul cel putin bizar.
 
MWC 2015: LG AKA hands-on - telefon zâmbaret pentru cei mici (Video)

Dupa cum se vede si in clipul hands on realizat de catre Claudiu Sima la MWC 2015, acestui model i se poate atasa un capac frontal din plastic, care acopera doua treimi din ecran. Treimea de sus va afisa o pereche de ochi, care exprima diferite emotii sau urmaresc utilizatorul cu privirea. La debut acest handset costa 450 de dolari, el sosind in Coreea de Sud toamna trecuta.
 
 LG AKA

LG AKA vine cu un ecran IPS de 5 inch, cu rezolutie 720p, un procesor quad core de 1.2 GHz si 1.5 GB RAM. El soseste pe negru, alb, roz si galben si ofera 16 GB stocare si slot microSD, plus o camera principala de 8 MP cu autofocus laser. Gadgetul cantareste 135.5 grame si foloseste o baterie de 2610 mAh. El ruleaza Android 4.4 KitKat si primim la pachet personaje animate pentru fiecare model LG AKA in parte.
 

 
MWC 2015: LG AKA hands-on - telefon zâmbaret pentru cei mici (Video)




Ceilalti au citit si: