MWC 2014: Alcatel One Touch Idol X+ hands on preview - un octa core solid de 2 GHz (Video)

Stiri Telefoane Alcatel

Publicat: Joi 27-Feb-2014 22:36:46 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 415 ori
Pentru o perioada Alcatel parea doar o companie a trecutului, a modelelor low end de pe vremuri, dar apoi au fost cumparati de chinezii de la TCL, care au schimbat total strategia. Acum vedem modele de handseturi high end si chiar un smartphone octa core, precum Alcatel One Touch Idol X+, prezent la MWC 2014.
 
MWC 2014: Alcatel One Touch Idol X+ hands on preview - un octa core solid de 2 GHz (Video)

Acest device a primit o filmare hands on de la Zsolt, trimisul nostru in Barcelona. Remarcam din start cat de fluida e interfata acestui handset, dar si faptul ca e customizata folosind culori foarte vii. Combinatia de culori si designul plat ma face sa ma gandesc putin la iOS 7. Telefonul adopta un design patratos si la interior are un procesor octa core Mediatek de 2 GHz, insotit de 2 GB RAM si 16 sau 32 GB memorie interna.
 
Alcatel One Touch Idol X+

Alcatel One Touch Idol X+ foloseste un display Full HD de 5 inch, difuzoare stereo, slot microSD si are o camera de 13 megapixeli, al carui mod Panorama e prezentat in video in detaliu. Energia e asigurata de o baterie de Li-Ion de 2500 mAh si mi se pare foarte interesant formatul acestui telefon, care pare putin mai mare de 5 inch.
 




Ceilalti au citit si: