MWC 2013: Alcatel One Touch Fire e unul dintre primele telefoane Firefox OS, prezentat in Barcelona

Stiri Telefoane Alcatel

Publicat: Luni 25-Feb-2013 00:50:42 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 389 ori
In cadrul conferintei Mozilla de astazi a fost prezentat oficial si telefonul Alcatel One Touch Fire, un smartphone cu Firefox OS la bord, ba chiar unul dintre primele destinate pietei de masa. Ştiam ca ZTE are un ecart in privinta lui Firefox OS, dar nici Alcatel nu sta degeaba.
 
MWC 2013: Alcatel One Touch Fire e unul dintre primele telefoane Firefox OS, prezentat în Barcelona

One Touch Fire e un model entry level, practic un remake al modelului Alcatel One Touch T'Pop, anuntat la CES. Handsetul vine cu un display HVGA de 3.5 inch, un procesor de 1 GHz, 256 MB RAM, 512 MB memorie interna si o camera de 3.2 megapixeli. Telefonul mai vine si cu WiFi, Bluetooth 3.0, GPS, radio FM si o baterie de 1400 mAh inlaturabila.

Alcatel One Touch Fire este dotat cu un slot microSD cu suport pentru 32 GB si vine cu un card de 2 GB la pachet. Dupa cum se vede si in imagine, Fire este un telefon cu corp din plastic glossy, disponibil pe portocaliu si roz din cate am inteles. Evident, acesta nu e chiar un smartphone, deci asteptarile scad, iar odata cu lansarea din iunie din Europa vom vedea probabil un pret de mai putin de 200 de euro.




Ceilalti au citit si: