Lee Wilkins, fost manager Vodafone arestat pentru frauda cu masini, datornic fostilor angajati Mykinda

Stiri Telefoane Vodafone

Publicat: Duminica 08-Apr-2012 19:32:26 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 187 ori
Lee WilkinsNumele Lee Wilkins se presupune ca ar trebui sa faca ceva valuri la nivel local... E vorba de un antreprenor tanar, blond, carismatic care infiintase reteaua de blogging Mykinda cu cativa ani in urma si a fost citat de Techcrunch atunci cand proiectul a falimentat. Lee Wilkins a lasat Mykinda cu 144.000 de euro datorii, inclusiv o datorie catre mine, care am facut parte din proiect. Şi acum are probleme cu fraude legate de masini in leasing...

Aceste "combinatii" sa le zic asa cu masini in leasing l-au dus pe Wilkins la arestare in toamna anului trecut si la condamnarea la 3 ani de inchisoare in aceasta saptamana. De ce se afla aceasta stire pe Mobilissimo.ro? In primul rand ma surprinde ca Wilkins a fost angajat director la Vodafone Romania, daca nu ma insel pe partea de online, asta dupa ce a lasat o gaura de 100.000 de euro la Mykinda si a declarat masini in leasing drept furate pentru a incasa banii din asigurari.

Te face sa te intrebi ce alte decizii proaste a mai luat Lee in postura de director Vodafone si daca s-au delapidat bani si de acolo... Probabil cineva de la Vodafone si-a dat seama de imcompetența englezului, dandu-l in sfarsit afara. Aflati ca din reteaua de fraudatori mai faceau parte 8 persoane si ca Lee a fost condamndat la 3 ani de inchisoare cu suspendare si eliberat din arest preventiv. Oare cine il va mai angaja acum? Orange, Cosmote?




Ceilalti au citit si: