Leak-ul din noaptea de inviere, nu lasa nimic imaginatiei din LG G4; Imaginile cu telefonul s-au raspandit mai repede ca lumina!

Stiri Telefoane LG

Publicat: Duminica 12-Apr-2015 13:15:16 - Autor: Szilárd-Ervin Szőgyényi - Afisat de: 1788 ori
Tarziu in noaptea de inviere, s-au scurs pe web imagini cu poate cel mai asteptat telefon al momentului, e vorba bineinteles de LG G4, iar acesta, de fapt imagini cu acesta, ne sunt oferite de Evan Blass, cunoscut mai degraba dupa numele @evleaks de pe Twitter.
 
LG G4
 
Evan a postat un link spre un micro-site din Coreea, care avea publicate imagini si detalii legate de flagship-ul LG inca ne lansat. Evident informatia a fost preluata rapid de presa si bloggerii tech, iar imaginile s-au raspandit mai rapid decat lumina azi noapte, inainte ca intreg site-ul sa fie sters de pe net. 
 
LG G4
 
Dupa cum observam, ele sunt in ton cu teaserele oficiale publicate de cei de la LG, care ne indicau ca vom avea si o versiune cu capac spate tapitat cu piele. Acesta, dupa parerea mea, arata superb si da o eleganța aparte telefonului, care de altfel, nu pare a fi foarte diferit fata dei G3-ul de anul trecut. Ramane de vazut daca e vorba de piele naturala, sau doar imitatie din plastic, ca si in cazul lui Galaxy Note 3.
 
Leak-ul din noaptea de înviere, nu lasa nimic imaginatiei din LG G4; Imaginile cu telefonul s-au raspândit mai repede ca lumina!
 
Se remarca de asemenea si o usoara curbura a ecranului (ceva in genul lui Galaxy Nexus din 2011), dar care nu este o trasatura ce iasa foarte mult in evidenta. Site-ul coreean desi indica niste specificatii ciudate, mai exact o camera spate de 13MP si sistem de operare Android 4.4 KitKat, personal cred ca ele vor arata astfel:
Display de 5.5 inch Quad-HD IPS Dimensiuni de 149,1×75,3×8,9mm Procesor Qualcomm Snapdragon 810 Baterie amovibila de 3000 mAh Slot pentru card MicroSD Camera principala de 16MP cu diafragma f1.8 cu stabilizare optica si telemetru IR Ca OS vom avea Android 5.1 Lollipop cu interfata UX 4.0
 
Telefonul va fi lansat oficial pe data de 28 aprilie, intr-un eveniment dedicat si asteptat sa soseasca in magazine din luna mai. Daca si pretul va fi unul tentant, consider ca LG va continua trendul ascendent, care a caracterizat vanzarile telefoanelor high-end, incapand cu LG G2 de acum 2 ani. Pe forum discutam aici. Opinii?
 
LG G4




Ceilalti au citit si: