LeTV isi va prezenta telefonul flagship Le Max Pro cu procesor Snapdragon 820 la CES 2016; Iata invitatia pentru presa

Stiri Telefoane Diverse Stiri

Publicat: Joi 24-Dec-2015 15:34:40 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 276 ori
In ultimele saptamani am vazut tot mai multe scapari ale viitorului telefon flagship de la compania LeTV, cunoscut ca Le Max Pro. Terminalul ar urma sa fie printre primele modele cu procesor Snapdragon 820 anuntate la CES 2016, daca ne luam dupa invitatia de mai jos.
 
Lansare LeTV Le Max Pro, invitatie pentru presa

Ea are rol de teaser pentru evenimentul LeTV de la CES, ce va avea loc pe 5 ianuarie la Caesars Palace. Le Max Pro se anunta a fi un smartphone interesant, in ideea ca va avea un ecran de 5.5 inch Quad HD, curbat nu pe lateral, ci in zona superioara si inferioara. Ramane de vazut cand va debuta acest model in magazine, avand in vedere ca vine cu faimosul procesor Snapdragon 820, pentru care teoretic Samsung are exclusivitatea pana in aprilie anul viitor.
 
LeTV îsi va prezenta telefonul flagship Le Max Pro cu procesor Snapdragon 820 la CES 2016; Iata invitatia pentru presa

Zvonurile afirma ca LeTV Le Max Pro va veni cu 4 GB RAM, o camera Ultrapixel frontala de 4 MP, camera principala de 21 MP si 64 GB stocare. E posibil sa vedem si un scanner de amprente ultrasonic la bord, plus un scanner de iris. De asemenea, LeTV ar putea aduce in Vegas si noul sau mega phablet, cu diagonala de 6.9 inch, LeTV Max4-70, aparut recent in benchmarkuri.

El ar avea un procesor Snapdragon 810, ecran Full HD, 4 GB RAM si 64 GB stocare.




Ceilalti au citit si: