Lansarea lui LG G5 de pe 21 februarie se confirma; invitația de presa ajunge și in inbox-ul nostru

Stiri Telefoane LG

Publicat: Joi 04-Feb-2016 09:19:35 - Autor: Claudiu Sima - Afisat de: 1000 ori

Cu toate ca in ultimul timp au tot existat indicii cu privire la faptul ca LG va aduce flagship-ul G5 in cadrul MWC 2016, erau și unele elemente de incertitudine cu privire la acest debut, mai ales daca luam in calcul faptul ca in anii precedenți flagship-urile erau lansate in perioada mai-aprilie. Ei bine, lansarea este confirmata pentru data de 21 februarie.
 


 

Spunem asta pentru ca invitația de presa la eveniment tocmai ce a sosit și in inbox-ul nostru, dezvaluindu-ne din start ca este vorba despre LG G5. Din informațiile raspandite pe internet in ultima vreme am aflat ca noul flagship al sud-coreenilor ar putea aduce un display de 5.5 - 5.6 inch cu rezoluție QHD, 4 GB RAM și un procesor quad-core Snapdragon 820.

Alte dotari includ o camera foto duala (16 megapixeli + 8 megapixeli), un scanner de amprente și un corp complet metalic. Datorita acestei schimbari a design-ului, butoanele de volum și power vor fi plasate pe lateral. Desigur, ne așteptam ca Android 6.0 Marshmallow sa fie instalat direct din fabrica in acest caz.





Ceilalti au citit si: