Publicat: Luni 29-Dec-2014 18:21:19 - Autor: Alexandru Stanescu - Afisat de: 564 ori
Cu putina vreme in urma aflam ca Samsung pregateste o versiune de Galaxy Note 4 care va oferi conectivitate LTE avansata, in multiple benzi. Azi LG contraataca, cu un nou terminal misterios, ce va debuta in ianuarie si va avea la randul sau suport LTE-A in 3 benzi.
 
LG pregateste un telefon 3 band LTE-A pentru debut în ianuarie

Se pare ca acest nou device va oferi suport pentru downloaduri cu viteza de 300 Mbps, ceea nu pot spune ca ma impresioneaza, avand in vedere ca versiunea noua de Note 4 ar atinge chiar si 450 Mbps la download si 100 Mbps la upload. Aici intervine un aspect interesant, cel al procesorului. Samsung se va baza pe un nou Exynos pentru a atinge acea viteza, deoarece Snapdragon 810 ar avea ceva probleme cu incalzirea.

Atunci ce le ramane celor de la LG de facut? Nu cred ca pot opta pentru un procesor dezvoltat in house inca, iar pe partea de Snapdragon trebuie sa opteze pentru chipsetul refuzat de Samsung, ceea ce nu suna prea bine. Evident, e posibil ca Qualcomm sa fi rezolvat toate problemele intre timp. Ceva imi spune ca noul venit LG va fi un derivat de G3 sau poate un nou phablet G Pro.




Ceilalti au citit si: