Publicat: Joi 27-Noi-2014 18:56:59 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 235 ori
LG ar pregati un terminal hibrid cu Windows 8.1, care sa rivalizeze cu Microsoft Surface Pro 3. Cei de la CNET au aflat de existenta acestui model, care ar putea sosi chiar la CES 2015 sau MWC 2015.
 
LG pregateste un rival pentru Microsoft Surface Pro 3, un hibrid cu Windows 8.1

E vorba despre o tableta cu tastatura detasabila si care se poate transforma in laptop la nevoie. Terminalul va integra un procesor Intel Core de generatie a patra si avea parte si de stocare SSD, iar noul venit ar putea integra un sistem de tip touchpad pentru tastatura, in stilul lui Surface Pro 3 Type Cover. Aceasta nu ar fi prima tentativa LG de a lansa un produs de acest gen, ei oferind publicului modelul Tab Book la inceputul lui 2013.

Acela era un model cu Windows 8.1 la bord si un display de 11.6 inch, un PC hibrid care putea fi folosit ca tableta sau laptop. Tab Book venea cu o tastatura glisanta QWERTY sub touchscreen, care isi facea aparitia la apasarea unui buton. In vara acestui an LG a lansat si o versiune cu Android a acestui model. Tab Book nu s-a vandut prea bine, de aceea e nevoie de o noua strategie.




Ceilalti au citit si: