Publicat: Duminica 03-Feb-2013 14:00:09 - Autor: Radu Iorga - Afisat de: 469 ori
LG si-a anuntat recent rezultatele financiare pe anul trecut si in comunicatul de presa a tinut sa sublinieze si o parte din planurile sale de viitor. Acestea par a include si terminale care il vor urma pe Optimus G, dar si o noua Serie F si Serie L de telefoane.
 
LG pregateste telefoane noi din Seria F

Speculatiile afirma ca Seria F va fi una de phableturi si smartphone-uri cu diagonale in jurul a 5.3 inch, sau chiar mai mari. Cat despre Seria L, banuiesc ca e vorba de Optimus L, deci terminale cu dotari bune si preturia accesibile. Sunt sigur ca vom vedea o parte din aceste modele expuse la Mobile World Congress 2013, care incepe peste 3 saptamani. Pentru cei care se intreaba ce rezultate financiare a avut compania sud-coreeana, ei bine LG a inregistrat un total de 15.4 milioane de telefoane vandute la nivel global in trimestrul 4 2012.

Dintre acestea 8.6 milioane au fost modele cu Android, generand venituri de 2.58 miliarde. Aceste cifre reprezinta o crestere cu 23% fata de trimestrul 3, in care LG a reusit sa vanda 7 milioane de smartphone-uri. Desi vanzarile nu impresioneaza in comparatie cu Apple si Samsung, macar LG a vandut mai multe smartphone-uri decat seria Lumia de la Nokia.




Ceilalti au citit si: